Gå til hovedindholdet
Søndervangskolens logo
Mobil menu

Forældre i bestyrelsen

Berit Lindum Waltoft (formand)

Jeg har været i bestyrelsen i 4 år. Jeg har to børn på skolen - Mai i 8. og Max i 6. Privat bor jeg i Hammel med familie, og kan findes i svømmeklubben, hvor jeg instruerer de voksne svømmere, eller i hundeskoven med familiens labrador. Jeg arbejder som Software Developer / Data Scientist indenfor landbruget. I bestyrelsen er jeg god som opponent til kommunens nogle gange lidt komplicerede afrapporteringer, men jeg har brug for nogle, som er bedre til at se børnenes behov og tale deres sag.

Kristian Trane (næstformand)

Jeg har William i 3B og har være med i bestyrelsen i 2 år. Går meget op i at både elever, som lærere, har det bedste udgangspunkt i at kunne få en lærerig dag og have en god arbejdsplads.

Trivsel fremmer indlæring og uden god trivsel, vil ingen lærer kunne give god læring. Det går hånd i hånd.

René Adamsen

Har været en aktiv del af skolebestyrelsen i 5 år. Har i øjeblikket 1 dreng på skolen – Jakob i 8x, hans storebror Kasper gik ud efter 9 klassen i 2019 og videre på Onsild idrætsefterskole. Jeg bor i Hammel med familien. Jeg valgte at blive en del af skolebestyrelsen, for at få indflydelse på skolens udvikling samt sikre, den vil forblive ved med at være initiativrig, vedholdende, sikre gode resultater for både elever og medarbejderne.

Jeg arbejder som Sales Executive hos Danmarks største it-firma som dækker alt indenfor it-infrastruktur hos det offentlig samt hos private firmaer.

Jeanette Holler

Jeg har 4 børn, som alle har gået på Søndervangskolen – eneste tilbage på skolen er Sebastian, som går i 8.x. Jeg har været aktiv i skolebestyrelsen i 7 år og ser det som en mulighed for at holde mig orienteret om skolen. Som forældrerepræsentant forsøger jeg at balancere elevernes, personalets, skolens samt forældrenes interesser. Derfor er jeg altid klar til at lytte til alle parter og give min holdning til kende. Jeg har tidligere været formand i en længere årrække i én af børnehaverne, hvorfor jeg er godt bekendt med (sam-)arbejde med forvaltningen og politikerne.

Jeg er bosiddende i Hammel med min mand, 2 hjemmeboende børn og hund. Jeg er økonom og arbejder i shipping branchen.

Jette Skanse Hinge

Jeg er mor til tre børn, hvoraf den sidste stadig har sin gang på 7. årgang på Søndervangsskolen. Vores familie bor i Hammel. Jeg er medlem af bestyrelsen på 8. år og ser det som en mulighed for at få indblik i skolens arbejde og få indflydelse på de beslutninger, som vedrører skolens forældres børn. Jeg er meget lydhør overfor skolens forældre, hvis de har behov for at få emner eller spørgsmål til debat i bestyrelsen. Privat er jeg skolelærer på en folkeskole i Silkeborg kommune, hvor jeg arbejder med overbygningseleverne.

Jeppe Ladefoged

Jeg er far til Jakob i 5. klasse. Jeg blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant i 2019, for senere at blive bestyrelsesmedlem. Jeg er med i bestyrelsen fordi jeg gerne vil vide, hvordan skolen fungerer og have mulighed for at påvirke nogle af de beslutninger, som bestyrelsen har til opgave at træffe. Jeg forsøger at se det hele lidt fra oven i mit arbejde i bestyrelsen, og på den måde at hjælpe med til, at Søndervangskolen bliver den bedst mulige skole. Også når det drejer sig om forældreinddragelse. Jeg arbejder som IT-projektleder.

Torben Juul Jørgensen

Privat bor jeg i Voldby med Jane og vores 2 børn, Astrid som går i 5.c og Daniel 3.b. Jeg spiller badminton, sportsklatre og sejler lidt kajak. Til daglig er jeg projektleder ved Viborg Kommune.

Jeg har været i skolebestyrelsen i 2 år, og bruger det til at give et større indblik i skolens virke. Jeg synes det er vigtigt at skolen giver den enkelte elev de bedste muligheder for at udvikle sig, både bogligt, socialt og personligt.